browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Passion for Fashion

Posted by on 28 oktober 2005

Binnenkort in dit theater….een TV optreden van Melanie en Lisette. Mel heeft zich opgegeven voor het nieuwe Net 5 programma Passion for Fashion, met Dyanne Beekman. Tot grote verbazing is ze ook uitgekozen om in het programma deel te nemen! De eerste opname dag was vandaag, bij Mel thuis. Ook ik ben geinterviewd, maar ik denk dat er maar 5 seconden ofzo van worden gebruikt. Het was erg leuk en het verliep volgens de crew ook soepel. Mel gaat woensdag 2-11 en 9-11 ook nog opnemen en de uitzending is op woensdag 23 november 2005 om 20.30 uur op Net 5.
Kijken dus!

Later een indruk behind-the-scenes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.