browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

PFF uitzending

Posted by on 4 december 2005

Woensdag 23 november was het zover: de eerste uitzending van Passion for Fashion! Vrienden en bekenden hadden zich verzameld bij Melanie en Leon thuis om gezamenlijk de uitzending te bekijken. Na de heerlijke boer’nkool met wors’t en boer’njogurt hadden de meesten (!) hun buikje rond gegeten en konden we op, naast, achter de bank de uitzending volgen. Hilarisch om jezelf op nationale TV te zien! Maar het was wel een erg leuke uitzending geworden. De dagen erna heb ik al heel veel positieve reacties gehad, op de uitzending in het algemeen maar vooral over het succesvolle afvallen van Mel. Iedereen heeft er veel bewondering voor. En terecht! Vanaf deze plaats nogmaals Mel: ik ben trots op je!

Eerst boerenkool met worst…

Daarna met z’n allen op, voor en achter de bank in afwachting van de uitzending.

Bizarrrrr…

Nog meer bizarrrr…

En zo ziet Mel er nu inmiddels uit…sorry Mari!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.