browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Klussen in huis

Posted by on 25 december 2005

Terwijl half Nederland onder de kerstboom zit, klussen wij vrolijk verder. De bijkeuken wordt grondig onder handen genomen. De WC wordt verplaatst en er komt een soort kast met daarin de wasmachine, droger en vaatwasser. Met een schuifdeur zodat in de toch al kleine bijkeuken de deuren niet tegen elkaar aan botsen.


Eerst heeft Rob de oude tegels weggebikt en een muurtje en kozijn eruit gehaald. Nu moet de electra op de juiste plek worden bevestigd en aangesloten. Daarna isoleren en gipsplaat ertegen. Dan de vloer egaliseren (de oude originele douchebak uit de jaren 30 gaat eruit) en tegelen.


Op de plek van de ‘oude’ wc komt dus een kast met schuifdeuren en op de plek waar eerst de wasmachine en droger stonden, komt een ruimere WC (met verwarming….)
De vaatwasser staat er nog, die hoeft pas weg als we daar gaan tegelen.

Rob staat hier dus in de toekomstige WC.


En hier stond het toilet en wordt de wasruimte.

En Max…..die slaapt onverstoorbaar verder op het bed in onze slaapkamer. Waar ik overigens de rode muur zwart aan het schilderen ben. Daar komt Luna te hangen (een kunstwerk van Luc Verschuuren) en dat komt mooier uit met een zwarte achterwand.

6 Responses to Klussen in huis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.