browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Druk weekendje

Posted by on 15 januari 2006

Een leuk maar druk weekend achter de rug. Donderdagavond mam en pap op visite en vrijdagavond Fem, Kees en Elvie op bezoek. Zaterdagochtend al vroeg uit de veren om met de schildersgroep naar het Van Goghmuseum te gaan voor de tentoonstelling Beestachtig Mooi.
Met 2 auto’s richting Amsterdam Arena om daar te parkeren en van daaruit met Metro en Tram naar het museum.

Merel en Meike aan het begin van de tentoonstelling

Wachten op de tram

Vandaag nieuwjaarswensen uitgewisseld met de duikmaatjes van Safe en bekeken hoe anderen het water ingingen voor een nieuwjaarsduik!!! Buitentemperatuur is 1,5 graden boven nul, watertemperatuur is 4 graden…brrrrrrr. Niets voor ons!

Wel gezellig met warme choco en erwtensoep (voor de liefhebbers). Marc gaat bij de politie werken en is officieel voor het laatst meegeweest. Maar we zullen hem nog regelmatig zien denk ik. Hij werd in het zonnetje gezet door Bill en de rest.

Vlak voor de duik nog even moed verzamelen

Even lachen (nu nog wel)…
Dennis, Marc en Bill

Het klussen gaat ook gewoon door en voor de formaliteit ook maar eens een foto van mezelf aan het werk… de vloer in de woonkamer is in de was gezet en glimt weer mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.