browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Let’s Bowl

Posted by on 29 januari 2006

Bowlen suf…welnee, is hartstikke leuk. Het wordt bijna traditie om jaarlijks te gaan bowlen met ons gezin. De eerste ballen gaan meestal wat moeizaam, maar daarna gaan we lekker! Eerst die heerlijke warme schoenen aan van een onbekende voorganger, een drankje erin (voor een iets soepelere worp…) en dan lekker ballen gooien…

De baan in Utrecht is erg sfeervol

En de dag erna spierpijn van het gooien

Pap in actie….stoer he?

En de laatste minuten disco bowlen

Ier was iets minder in vorm en werd laatste. De mannen domineerden en Bas was de opperbowlkoning…(die dag tenminste…we willen een return in Eindhoven)

De eindstand:
Bas 155 punten
Rob 133 punten
Papa 131 punten
Lisette 96 punten
Mama 90 punten
Irene 82 punten

En de bewegende beelden:

Papa geconcentreerd bezig…

Mama aan de rol…

Rob gooit ook een lekker balletje weg!

Zussie aan de beurt…

Strike!

En daarna een kort loopje naar de gracht om in de oude gewelven van de werf in Utrecht lekker te eten en vermaakt te worden bij De Beleving. Meteen als je binnenkomt in dit sfeervolle restaurant, krijg je al een loungesfeer te pakken door de pianist die een lekker riedeltje speelt.

Irene heeft (weer) een beugel…goed kijken!!!

Als we even later hebben besteld en het voorgerecht voorgeschoteld krijgen, begint het bedienend personeel ook nog eens te zingen. En van behoorlijk goed niveau. Idols is er niets bij…
Aan het begin van de avond relaxte (skyradio) muziek, maar later wat swingendere nummers. Het is echt heel leuk om op die manier vermaakt te worden en tegelijkertijd heerlijk eten te krijgen. Ik heb geen voorgerecht genomen en als hoofdgerecht een bijzonder stuk vis: roggevleugel, erg lekker! En als toet een heerlijke chocolademousse met vanillehangop. Rob had een supermalse ossenhaas en als toetje spekkoek met lychee ijs.

Een geweldige avond!!!

3 Responses to Let’s Bowl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.