browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hommels in de tuin

Posted by on 25 juli 2006

Robs favoriete dier uit de tuin is momenteel de hommel. Onze distels en lavendelstruik zit er vol mee. Het is ook best een grappig diertje. Even wikipedia-en (beetje vreemd werkwoord, bekt niet zo lekker al googlen…) en we leren dat hommels maar kort leven (de mannetjes zo’n 7-8 weken) en dat ze net als wespen een angel hebben die ze meerdere keren kunnen gebruiken. Maar het duurt erg lang voordat een hommel ook daadwerkelijk gaat steken. Ook hebben we een moerbeiboom in de tuin en daar komen vooral merels, mussen en duiven op af. ’s Avonds lijkt die boom wel een mussencaf√©. En dan te bedenken dat de mus een uitstervend dier is in Nederland.


We hebben zelf ook een mini-fruittuin: appels, bramen, bessen, moerbeien, kiwi en kruiden zoals basilicum, peterselie, rozemarijn, thijm, munt en bieslook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.