browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De Parade in Utrecht

Posted by on 30 juli 2006

In Utrecht was de Parade neergestreken. Omdat we met Irene en Bas hadden afgesproken, zijn we ook nog even naar de stad gewandeld. Eerst via het nieuwe kantoor van Irene en daarna het paradeterrein op. Allerlei alternatieve voorstellingen en theateractiviteiten. Erg leuk! Trekt ook veel alternatieve types en hippie-achtige mensen aan. Maar dat is alleen maar extra leuk!

Eerder die middag zijn we in Rotterdam Robs verjaardagscadeau van 2005 gaan ophalen: een nieuwe mountainbike. Via internet gekocht en aangezien we toch ‘gratis’ rijden, is het een kleine moeite om de fiets even op te halen. Daarna dus door naar Utrecht.

Op de parade eerst een hapje gegeten bij een Tempura Bar en lekker aan de pimpel gegaan. Ook stond er een zweefmolen, dus Ier en ik hebben nog lekker een rondje gezweefd! Gaaf!

Later kwamen we de broer van Bas, Jasper en nog wat neven tegen en zo werd het groepje groter. Met dat groepje zijn we nog wat later naar de Silent Disco geweest. Lachhuhh! Iedereen een koptelefoon op en dansen maar. De toeschouwers horen de muziek dus niet en dat ziet er heel vreemd uit! De DJ was een vrouw met ontzettend droge humor, dus erg grappig.

Irene’s nieuwe kantoor van Utrecht Events Company

Eten bij de Tempura Bar


Lekker zweven!


En dan de volgende dag de kater uitslapen in de nieuwe hangmat…;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.