browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Motor te koop

Posted by on 14 augustus 2006


Mijn suzuki GS550 E uit 1978 (het is dus al een oldtimer!) heb ik nu echt te koop op marktplaats gezet. Hij rijdt, dat wel, maar het is niet bepaald een moderne, veilige motor. Niet één waarmee ik met een goed gevoel de weg (meer) op durf. Het is mijn eerste motorvoertuig, dus enige emotionele binding heb ik er wel mee.
Ik heb vorig weekend nog een ritje gemaakt en dat voelde wel weer lekker, maar ik heb alleen maar een rondje over de Hastelweg mogen rijden van Rob. (Anders was het te ver lopen als hij zou afslaan hihi).
Anyway, als je nog iemand kent die een motor wil voor weinig (€600 of een ander redelijk bod) en die handig genoeg is om eventueel mankementen te repareren….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.