browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Oosterschelde duikjes

Posted by on 26 september 2006

Zondag zijn we met het Safe Diving Duikteam naar Zeeland geweest om twee duikjes in de Oosterschelde te maken. De eerste duik was vlakbij Wilhelminadorp en Goes: Goesse Sas. We doken daar op de kentering, dan is het water het rustigste. De tweede duik was in Zijpe, een dode tak van de Oosterschelde waar we weinig last van stroming hebben.

Ondanks dat het zicht minimaal was (1,5 meter), waren het toch erg leuke duiken. De temperatuur van het water is nog perfect: 19 graden en in NL gaan we toch niet dieper dan 10 meter omdat het (zon)licht dan niet meer doordringt en we niet veel leven meer zien. Op beide duiken hebben we heel veel hooiwagenkrabjes gezien en op de tweede duik in ondiep water heel veel naaktslakken: zeehaas.

Na afloop kwam de geur van originele Duitse Bratwurst met sauerkraut je tegemoet. Gezellig!

Joost en zijn vriendin Irina waren met ons meegereden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.