browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Oh, kom er eens kijken…..

Posted by on 24 november 2006

… wat wij in ons (ski)schoentje vonden…..
Hele mooie skis! We hebben toch maar de knoop doorgehakt om zelf skis te kopen in plaats van elk jaar te huren. We hebben toch allebei wel het idee dat we zullen blijven skie├źn. Zeker de komende jaren. En dan is huren na 3 jaar al terugverdiend, inclusief onderhoud!
Rob heeft sportieve (race)carves van Blizzard, ik heb meer soepelere Rossignols. Een merk dat ik al twee jaar heb gehuurd en waarbij ik een goed gevoel heb. Zondag gaan we naar de baan in Landgraaf om daar wat afdalingen te maken! Ben benieuwd!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.