browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Zeilen in Hoorn

Posted by on 22 april 2007

In de zomer gaan papa en mama weer zeilen in Griekenland. Dit keer niet met ons maar met Jaap en Dedy (mijn oom en tante). Om alvast in de stemming te komen, maar belangrijker: om de puntjes op de i te zetten, huurde papa Wietse mét zijn boot. In alle vroegte zijn we zaterdag vertrokken om op het Markermeer van een heerlijke zeildag te genieten. Jaap en papa oefenden in het ankeren, manoevreren en communiceren, Rob en ik speelde bootsmaat en hebben vooral relaxt. Veel wind was er niet, maar we hebben wel een heerlijke dag op het water gehad.
En een kort filmpje van het oefenen van ankeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.