browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bevrijdingsdag

Posted by on 7 mei 2007

Op bevrijdingsdag zijn we naar Den Bosch getogen. We zijn maar weer met de trein gegaan want dan kunnen we allebei een drankje drinken! Eerst hebben we lekker gegeten bij Tortillas in de Verwerstraat samen met John en Hans. Daarna naar de Parade om wat muziek te luisteren en verder bij te kletsen met Floor en even later ook Michel en Folkert. Een gezellige avond, die voor ons relatief vroeg eindigde omdat we de dag erna vroeg op moesten. We gingen duiken in Zeeland (zie volgende blog)! De foto’s zijn gemaakt door Floor met haar mobiel!

De Sint Jan by Night…
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.