browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fotomodel Max

Posted by on 20 juli 2007

Max logeert bij ons. Een cliché misschien maar wij vinden het echt heel gezellig. En voor ons de meest ideale situatie: wel af en toe een hond, maar niet de continue zorg en bijbehorende verplichtingen. Alhoewel ik best zelf weer 1 of 2 hondenvrienden zou willen hebben. Maar nu kies ik liever voor een levensstijl zonder doggies. En gelukkig hebben we nu genoeg keus uit oppashonden!

Max is een heel lief dier. Luistert erg goed en is echt een waterrat. Graag had ik foto’s van een zwemmende en spelende Max laten zien, maar helaas regent het vandaag weer eens voor de verandering. Dus vandaag geen waterpret in de Genneper Parken. Daar zijn we bijna elke dag wel te zien geweest.

En omdat ik van zijn baasjes toch echt snel een foto moest publiceren, heb ik binnen maar wat plaatjes geschoten. Hij gaat er echt voor zitten en hij vindt het niet erg om te poseren. Kijk zelf maar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.