browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Op eenzame hoogte

Posted by on 29 juli 2007

Wat een week om schilderwerkzaamheden te plannen! Afgelopen week is het behoorlijk slecht weer geweest, tegen de (stukken positievere) weersverwachtingen in. Afgelopen woensdag konden we de steiger pas opbouwen aan de achterkant van het huis. De boeiboorden aan die kant zijn nu 1 keer geschilderd, maar mogen nog een laagje krijgen.
Dan nog de ramen van de 1e verdieping en de boeiboorden aan de zijkant en voorkant van het huis. Die zijn al wel blauw, maar de verkeerde kleur. Dus daar volstaat 1 laagje.
Gisterenmiddag wilden we de steiger verplaatsen naar de zijkant van het huis. Een ongelijke stoeptegel en een perfect getimde windvlaag zorgde voor enige paniek: de 6 meter hoge (topzware) steiger viel om!!! Richting huis van de buren. Aiaiai… De houten schutting ving de klap op. Maar ja, hoe krijg je dat ding weer omhoog? Afbreken? Met een paar man duwen en trekken?
De beide buurmannen hebben gelukkig geholpen. Een touw om het bovenste platform vastgemaakt. Buurman Guus met een bezem duwen, buurman Rob met Rob vanaf het platte dak aan het touw trekken. Dat werkte gelukkig! Binnen een paar seconden stond de steiger weer overeind. Mooi dat ik daar nooooit meer opklim. Had er niet aan moeten denken als dat ding met Rob en al om was gevallen! Brrrrr….
Anyway. Hij staat weer overeind en Rob is er al weer opgeweest. De ramen op de eerste verdieping achter zijn nu wel klaar. Jammer van al die waterdruppels die nu in de lak zitten…. Balen! Volgende week is het wel mooi weer ok? OK!

Opbouwen valt ook nog niet mee. De delen zijn licht, maar de platforms niet bepaald!

Op hoogte boven je macht werken is best spannend!

En daar stond ‘ie dan.

Toen nog met mooie weersvooruitzichten…

Maar vandaag is het kl&%$#te weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.