browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Rook (2)

Posted by on 7 augustus 2007

Check nog even het vorige bericht… De avond hebben we dus gezellig afgesloten met een fikkie in de vuurkorf. En de ochtend erna moet dat natuurlijk meteen worden opgeruimd. Lies kon de vuurkorf gewoon optillen en aanraken. Was warm maar zeker niet heet. Dus hup! Die kolenresten in de kliko.

Toen Rob ’s avonds thuiskwam zag hij de kliko midden in de tuin staan….. mét gat erin! De buurman was gelukkig zo oplettend dat hij direct ging blussen toen hij rook uit de groenbak zag komen en het naar smeltend plastic ging ruiken…. Pfffff. Mazzel! De mannen van de vuilnisophaaldienst hebben de bak ook nog gewoon geleegd, geen boetekaart ofzo op de bak. Nu maar even met een plaatje afdichten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.