browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De Parade Utrecht

Posted by on 15 augustus 2007

De Parade in Utrecht, het is al weer een paar weken geleden maar er kwamen nog wat grappige foto’s binnen! Vandaar deze post. In een klein parkje in het centrum van Utrecht wordt jaarlijks dit culturele festival gehouden. Allerlei maffe theateracts, cabaret, toneel en dans kun je daar zien. De voorstellingen zijn klein van opzet, soms kunnen er maar een tiental mensen in de tent. Maar dat maakt het intiem en gezellig. In Den Bosch hebben ze ook een soort Parade, daar heet het Festival Boulevard. Heeft dezelfde sfeer en uitstraling als deze Parade die ook in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag komt.
Maar favoriet van mij is toch echt de Silent Disco. Zoals je ziet krijgt iedereen een draadloze hoofdtelefoon op en alleen dan hoor je de DJ die ook in de kiosk staat te draaien. De omstanders hebben geen idee welke muziek er wordt gedraaid. Alle deelnemers dansen lekker op de beats en zingen hun longen uit hun lijf waardoor dit voor de omstanders natuurlijk hilarisch is om te zien. En als je tijdens de set zelf ook je hoofdtelefoon even af zet, en alle meeblèrende mensen hoort en ziet dansen en jumpen is het echt super grappig! Echt een aanrader om eens te doen. De lol hangt wel af van de bekwaamheid van de DJ.

Echt héél charmant die hoofdtelefoons…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.