browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jarig!

Posted by on 29 september 2007

Vandaag ben ik 35 jaar geworden! Mijn verjaardag vier ik al jaren niet, liever ga ik met Rob een dagje weg en lekker eten! En we hebben een paar weken geleden nog een leuke bbq gehouden bij wijze van al die niet gevierde verjaardagen en andere feestelijkheden.

Vandaag dus na mijn normale zaterdagochtend ritueel (schilderen bij Carine Aartsen) zijn we lekker naar de sauna in Son geweest. Het was er weer fijn relaxen maar wel erg druk! Het avond eten hebben we daarom in de naastgelegen Brasserie gedaan. Ook erg goed trouwens (betere kaart)!

Verder heb ik vandaag veel kaarten gekregen, lieve SMS’jes, telefoontjes, voicemailtjes, gewone mailtjes en via de hyves krabbels gekregen. Geeft toch wel een feestelijk gevoel!

En ik heb een erg gaaf cadeau van Rob gekregen: ik krijg een echte Freitag tas. Dat is een Zwitsers tassenmerk die van die hippe, onverwoestbare tassen van vrachtwagenzeil maakt. En die mag ik gaan uitzoeken bij de bron: in Zurich, Zwitserland! Dus eind dit jaar of begin volgend jaar gaan we een weekendje weg! Vliegen op Basel en dan verder met huurauto of trein. Gaaf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.