browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nieuwe coupe!

Posted by on 12 oktober 2007

Lang haar is leuk, maar wat kan het lang duren om van kort naar lang te gaan! Gelukkig hebben ze daar hair extensions voor uitgevonden. En vandaag heb ik ze ook in mijn eigen haar laten ‘plakken’ door Sigrid.

Het zijn echte haren, door gelovige Indiaase mensen geofferd aan tempels die ze vervolgens hebben verkocht aan kappersbedrijven. Echt haar dus, niet van dode mensen ofzo! Ik heb gekozen voor twee kleuren blond, die het dichtst bij mijn eigen haarkleur zitten.

Het inzetten zelf gaat via een soort hogedruktang die gelijktijdig 5 strengen haar erin zet. Het inzetten duurt ongeveer een uurtje, met alles erop en eraan ben ik zo’n 3 uur onder de pannen geweest. Gelukkig kwamen Femke en Ellis me tussendoor entertainen! Ze waren ook erg nieuwsgierig en het was nog gezellig ook!

Ik ben heel erg blij met het resultaat! Ineens lang haar en je ziet niet dat het nep is! Ik blijf voorlopig nog wel raar kijken als ik mijn spiegelbeeld ergens zie! De extensions blijven maximaal 4 maanden zitten, dan moeten ze eruit gehaald worden en dan is mijn eigen haar ook weer wat langer gegroeid! Eventueel kan ik er dan nog een keer extensions in laten zetten!

De eerste strengen gaan erin! Spannend!

Na een uurtje zitten alle 15 strengen er in. Dan nog in model knippen en stylen.

Het entertainment team!

Na het knippen nog wat stylen en fohnen!

Het eindresultaat!!!

Nog even de bekende ‘voor’ …

…. en ‘na’ situatie!
Het lijkt alsof mijn haar ook lichter is geworden, maar dat komt omdat de bovenste foto ´s ochtends is genomen. Ik heb mijn haar dus niet gekleurd of geverfd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.