browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kerstgedachte: Geluk voor Ghana

Posted by on 11 december 2007

Een vriendin van me, Lizeth Koerselman, heeft samen met vriendinnen een geweldige stichting opgericht. De Stichting Geldrops Geluk voor Ghana helpt concreet kinderen in Ghana door bouw en verbouwen van schooltjes, aanschaf meubilair en aanschaf van deugdelijk lesmateriaal. Ze reizen zelf regelmatig naar Ghana om in drie weken tijd ter plekke verbeteringen door te voeren. Al verschillende scholen en veel kinderen zijn geholpen door de Stichting.


Daarbovenop hebben ze van het weekblad Flair ook nog eens een prijs ontvangen. Vanuit het Flair Fund kregen ze maar liefst €1000 cadeau en Cordaid verdubbelde dit bedrag zodat er nu €2000 direct aan de kinderen in Ghana kan worden gegeven. Een toiletblok voor een basisschool in Ghana is nu het eerstvolgende project.

Wil je zelf doneren? Dat kan natuurlijk. Ieder geldbedrag is welkom of je steunt in natura. Kijk op de site hoe je dat kan doen. Voor 2008 is een benefietavond gepland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.