browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Teun in de Meerse plas

Posted by on 13 januari 2008

Het is januari. Het is buiten 7 graden. Het water is 4 graden. En Teun neemt een lekkere duik in de Meerse plas in Den Dungen…. Terwijl enkele die-hards duikers de eerste duik in het nieuwe jaar nemen, kijken wij toe vanaf de kant. Maar Teun is niet te houden. Eerst stokken achterna springen, daarna kijken of hij een meerkoet te pakken krijgt. Teun-Meerkoet: 0-1.
Het afdrogen met de handdoeken bleek niet helemaal genoeg om warm te blijven. Terwijl wij buiten keken naar hoe de eerste helden het water weer uitkwamen, warmde Teun op in de Skoda met draaiende motor. Arm beest. Zat helemaal te rillen.

Op zoek naar de beste strategie: ‘hoe vang ik een meerkoet’

Cutie!

Brrrrr

Nog één duikje dan…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.