browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Expositie Moeders & Dochters

Posted by on 10 februari 2008

Komden weken staan in het teken van onze expositie Moeders&Dochters. Op zaterdag 5 en zondag 6 april hangen onder andere mijn schilderijen in het Oude Kerkje in Middelbeers. (zie ook aftelbanner hier links). Samen met mijn moeder, tante Lidy en haar dochter Lia laten we zien wat we afgelopen jaren hebben gemaakt. Mijn moeder en tante Lidy hebben al vaker geexposeerd in de tuin, voor mij is het al weer een aantal jaar geleden dat ik exposeerde.
Best spannend, ook omdat er nu natuurlijk goed moet worden gekeken naar lijstenwerk, prijzen, fotoboeken maken, persberichten enz. Wel erg leuk allemaal. Ik doe vooral mee om te laten zien wat ik maak. Veel vrienden, collega’s en anderen weten dat ik schilder, maar hebben dat nog niet allemaal live kunnen zien. En het is voor mezelf ook leuk om al het werk bij elkaar te zien!
Dus noteer in je agenda: 5 en 6 april in Middelbeers!
Hieronder enkele recente werken. Geinspireerd op onze reis door Peru!3 Responses to Expositie Moeders & Dochters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.