browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Onder water huis

Posted by on 9 maart 2008
© Corry de Bruijn

Ja…. het begint leuk zo’n hobby… Beetje duiken, lekker relaxt in het water zweven, weekendje Zeeland, duikvakanties, opleiding hier, opleiding daar…. Elke vakantie toch minimaal één keer duiken ter plaatse…. Niks mis mee toch???
De ellende is dat je niet meer van zo’n hobby af komt. Sterker nog: het lijkt wel erger te worden. Nu weer met foto’s maken. We hadden al een onderwaterhuis voor onze Coolpix. Dat levert leuke kiekjes op en ook leuke filmpjes (zie ook blog 11 maart 2006). En dan schaf je een grote-mensen camera aan (Nikon D80 met allerlei lenzen en filters) en dan begint het te kriebelen: het zou toch ook wel leuk zijn om daarmee onderwater foto’s te maken.
Dus dan begint de zoektocht naar de mogelijkheden. Oef… in die nichemarkt is toch wel veel keus. En dat is voor een Weegschaal zoals ik niet makkelijk. Nu heb ik ondertussen bij duikmaatjes eens goed geïnformeerd naar de plussen en minnen, de ervaringen van verschillende merken en gevraagd waar ik op moet letten.
Daarbij heb ik ook zelf in het zwembad mogen ervaren hoe het is met een UK onderwater huis met 2 flitsers. Gelukkig weegt zo’n monster onder water nagenoeg niets meer maar het ziet er indrukwekkend uit. Wordt daarmee de keus makkelijker? NEE! Aaarrghhh. Maar ik weet dat ik even door deze fase heen moet. En als we straks de knoop hebben doorgehakt ik er echt voor de volle 100% achter sta.
Gelukkig (??) is er een deadline. Vrijdag 2 mei vertrekken we namelijk voor een week naar Egypte. Dan moet hij in ons bezit zijn…. pffff nog een paar weken om te wikken en te wegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.