browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Duiken met Pasen

Posted by on 23 maart 2008
Het is een traditie aan het worden: met Pasen gaan we duiken. Weer of geen weer, het duikseizoen moet weer geopend worden. Om een duik te mogen loggen moet je minimaal 20 minuten onder water zijn geweest op 5 meter diepte. Niet echt een fijn vooruitzicht als je van te voren de watertemperatuur hebt opgezocht: 6 graden! Ai! Beter niet kunnen googlen!

Gelukkig kon ik het droogpak van Wen lenen. Een pak waarin je gekleed in een soort trainingspak van thermospul in gaat. Alleen je gezicht en handen (wel in dikke handschoenen)komen dus in contact met het koude water en dat is redelijk lang vol te houden. Een duikje van 30 minuten bij Zuid Langeweg in Dreischor ging dus prima. Ik kwam helemaal blij uit het water. Er was niet veel te zien overigens, maar ik heb het totaal niet koud gehad!!!! En dan het omkleden! Ik ben meteen lekker warm want geen gedoe met omkleden in de auto! Kwestie van droogpak uit (ok, dat kost ff wat moeite met je hoofd….) en klaar…. IDEAAL!

Maar het gaat tijdens dit soort weekendjes ook om de gezelligheid natuurlijk. Disco Piri Piri zorgt voor de muziek en Hans de reisleider voor een lekker hapje van de BBQ. Manege Lisidina in Burgh Haamstede is de logeerplek. De tweede nacht verkasste Rob en ik naar een tweepersoons kamer een eindje van de feestzaal. Erg prettig… 2 uurtjes slaap per nacht is echt veel te weinig!

Helaas duurde het paaskamp dit jaar iets korter wegens de slechte weersomstandigheden. Het is de koudste Pasen ooit! Met sneeuw in Zeeland! Dus vandaag weer thuis. Spullen opruimen en vroeg naar bed om nu echte kwaliteitsslaap in te halen.

Tja…

Michel wilde echt niet blijven slapen… hij verliet het feest te vroeg!

Disco Piri Piri Roadshow

Niks lekkerder dan een paar goede eieren tegen de kater

En dan met z’n alle opruimen, afwassen, vegen en dweilen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.