browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Klussen, hoofdstuk 87

Posted by on 16 juni 2008

De gang is nu aan de beurt. De kast om de elektra installatie is nu een heuse meterkast geworden. Alleen nog even schilderen. Dan de muren hier en daar opnieuw afsmeren en schilderen en dan ziet de gang er ook weer prachtig uit!
Komend weekend worden de glas in loodramen geplaatst. Dat zal ook een heel ander gezicht zijn!
Rob heeft het ontwerp zelf gemaakt en we hebben zelf ook het glas uitgezocht. Een collega die als hobby glas-in-lood heeft, heeft de ramen gemaakt. We hebben tussendoor al het eerste resultaat gezien en het is heel erg mooi!
Oh ja… we hebben ook een nieuwe compact camera. Een Nikon Coolpix S600. De andere Coolpix is tijdens onze Egypte vakantie helaas volgelopen tijdens het duiken. Met dat zoute water is die gevoelige elektronica direct stuk. Aangezien we het toch ook wel leuk vinden om met een kleine camera bv filmpjes onder water te maken, kopen we hiervoor ook maar een onderwaterhuis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.