browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Autopech

Posted by on 29 juli 2008

Nee, mijn Saab mankeert noooooooooooit wat…. Zeg dat dus nooit!!!!

Inmiddels vijf jaar in mijn bezit en alleen het gebruikelijke hoeven vervangen: bandjes, uitlaat, accu. Nul problemen met APK en verder prima rijden met de Saab. Uitlenen? Tuurlijk, geen probleem. Ok, hier en daar functioneert het niet allemaal meer als nieuw, maar wat wil je met een bijna 15 jaar oude auto! Airco kapot, sommige lampjes blijven branden. Ach, je went er aan.

Maar natuurlijk nét als je ‘m uitleent gaat ie stuk bij de ander…. genant! En stevig balen!

Gelukkig heb ik geen ANWB of Routemobiel maar gewoon via mijn autoverzekering voor een paar euries per maand een pechhulpverzekering (zou ik zeker ook ff checken bij je eigen autoverzekering!). Zonder gedoe dat je apart voor je woonplaats moet verzekeren. Dus ff Apeldoorn bellen (écht!) en met een minuut of 20 stond de hulpdienst voor de deur.

Andere accu erin hielp niet. Monteur Jan stelt voor om hem even op de sleepauto te trekken en te laten afglijden (duwen is zooo vermoeiend…) en dan start de motor wel! De startmotor blijkt kapot. Gelukkig kan Rob nu met de Saab naar huis rijden (ik erachter aan met de Skoda) en morgen op zoek naar een (tweedehands) startmotor. Met een beetje geluk is het dus morgen weer opgelost.

Kunnen we hem weer met een gerust hart uitlenen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.