browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bijna naar Maleisië

Posted by on 5 september 2008

Nog zo’n twee weken werken (zie ook de teller links…) en dan gaan we naar Maleisisch Borneo. Eerst een rondreis van twee weken door de provincie Sabah, daarna een week relaxt duiken op Mabul in de Celebes Zee! We zitten niet in het resort van de link, maar daar zie je wel mooie plaatjes op de site!

De rondreis start met een dag of twee acclimatiseren in Kota Kinabalu in het westen. Daarna worden we opgepikt door een Nederlandse reisorganisatie voor een driedaagse excursie: eerst naar het natuurpark Kinabalu waar we een poging gaan wagen om de top van de Mount Kinabalu te halen: 4100 meter hoog!!! Daarna relaxen in hot springs. Dan een dagje raften om te eindigen in een knusse bed en breakfast. Vanaf daar is het plan nog ongewis, we willen perse naar de orang oetans in Sepilok en nog een jungletocht maken.

De laatste week gaan we duiken. En voordat we de lange reis terug naar Amsterdam maken, hebben we 1 nacht een stopover in Kuala Lumpur.

Ter oriëntatie: hier vindt je Maleisië en Borneo:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.