browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nights of the Proms

Posted by on 21 november 2008

Ik ben niet zo’n fan van Night of the Proms, maar als je een gratis kaartje krijgt aangeboden, dan ga ik graag mee natuurlijk. Popmuziek gespeeld door een klassiek orkest is een mooie combinatie. Metallica heeft daarvan al eens een mooi album gemaakt met San Fransisco Symphonic Orchestra en ook andere artiesten spelen al dan niet voor de gelegenheid hun eigen nummers samen met een orkest.

In Ahoy Rotterdam dus de Night of the Proms 2008. Met als line-up de grote namen als Live, Simple Minds en Sinnead O’Connor. Maar ook met het Harlem Gospel Choir, ‘stiekum gedanst’ Erik Mesie en Midge Ure (de stem van Ultravox Vienna). Vooral de optredens van Live en Simple Minds waren erg mooi in combinatie met een klassiek orkest. Lekker bombastisch. Maar ook de stem van Sinnead O’Connor is indrukwekkend.

De Simple Minds sloten de avond af. We hadden een mooie plek vooraan bij het podium bemachtigd… zingt Jim Kerr vooral op het verlengde T-stuk podium. Maar wel erg goed optreden!

Daarna terug in de sneeuw naar huis rijden! Brrrrr…

Jim Kerr – Belfast Child

Don’t you forget about me

Live – Lightning Crushes

Live voorman Ed Kowalczyk – Overcome


.flickr-photo { border: solid 2px #000000; }.flickr-yourcomment { }.flickr-frame { text-align: left; padding: 3px; }.flickr-caption { font-size: 0.8em; margin-top: 0px; }

Hallelujah, praise the lord!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.