browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ski je fit

Posted by on 22 november 2008

Voordat we met oud en nieuw gaan skie├źn, nog maar even wat lessen om de techniek bij te schaven (Rob) of uberhaupt te leren (Lies). Valt niet mee op zo’n rollend tapijt. Elk foutje wordt namelijk genadeloos afgestraft. En je moet toch een partij bochten maken op zo’n smal baantje!

Maar het werkt dus wel. Je zit in een groepje met 5 a 6 mensen en je skiet om de beurt 5 minuten. Lijkt weinig maar o, o die bovenbenen! Na die vijf minuten sta je echt te trillen op je benen.

En dan is de kans groot dat je valt…. zoals ik vanmiddag. Ik lag bij het afstappen (nota bene) ineens gestrekt op de baan, vermoeide benen en ongecontroleerde beweging en pats daar lag ik. Op zich niet erg bezeerd, ik viel alleen op mijn wang en die is nu een beetje schraal omdat die over het tapijt schuurde. En mijn vingers zijn wat opgezwollen. Maar daarna weer vrolijk verder proberen!

Lies op de baan

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=doNolHEmYdA&hl=nl&fs=1]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.