browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Shimba

Posted by on 30 november 2008

Dit is olifantenwees Shimba. Wij hebben tijdens onze reis naar Oost-Afrika in 2004 een olifantenweeshuis bezocht: David Sheldrick Wildlife Trust. Twee jaar later zagen we op de BBC een documentaire over dit weeshuis en besloten om een olifant en een neushoorn te adopteren (zie ook blog van 13 juni 2007).

Inmiddels is Shimba ruim 2 jaar oud en heeft hij het gelukkig goed. Een paar keer per jaar krijgen we een foto of nieuwsbericht over hoe hij en Maxwell de neushoorn het maken. Erg leuk om te krijgen en lezen! Het fosteren kost maar $50 per jaar. Leuk Sinterklaas of Kerstcadeau???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.