browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De helft!

Posted by on 17 december 2008


De helft van ons spaargeld is weer terug! Fijn dat er zoiets bestaat als het depositogarantiestelsel van onze eigen ‘De Nederlandsche Bank’! Nooit gedacht dat ik dit woord nog eens in een weblogje zou gebruiken 😉

Onze vakantie in Maleisie werd even verpest toen we daar via internet vernamen dat Icesave failliet was. Sterker nog… dat heel IJsland over de kop was gegaan! Gelukkig hadden we al snel na thuiskomst een email en brief van de vrienden van DNB!


De aanvraagformulieren waren snel via internet ingevuld en nu is dus de helft weer in ons bezit. Omdat we een en/of rekening hadden, moesten we allebei een aanvraag indienen. Die van Rob is wat later opgestuurd en blijkbaar behandelen ze alle aanvragen keurig op volgorde van binnenkomst.

Wel een enorme geruststelling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.