browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mozaïeken met Guus Meeuwis

Posted by on 17 januari 2009

Jaahaaa…. Hij is het echt! Hij staat hier samen met collega Kelly op de foto.


Wat was nu het geval: wij hebben vandaag een mozaïek workshop gevolgd bij C’est Tout Mozaïek in Tilburg. Dat zit in de Nieuwlandstraat op nummer 5 en schuin tegenover de winkel woont Guus Meeuwis, op nr 10.

De twee juffen zeiden dat het zo’n aardige buurman is, altijd zwaait en voor fans opendoet. Aangezien Kelly een enorme fan is, maar zelf niet durfde aan te bellen heb ik dat maar voor haar gedaan. Hij deed open, samen met twee van zijn kids en wilde best even met Kelly op de foto. Aardige vent!!!

Gummbah, de striptekenaar voor onder meer de Volkskrant, woont trouwens boven de winkel en kwam ook af en toe voorbij stiefelen.

Oh ja, we kwamen voor het mozaïeken! Dat was ook erg leuk om te doen. De twee zussen-juffen legden alles goed uit in een relaxte sfeer. Af en toe wat klanten die binnen kwamen kijken en een heerlijke lunch tussen de middag. In 1 dag heb je een leuk resultaat en krijg je meteen wat extra materiaal mee naar huis om daar verder te kunnen fröbelen. Uber-fröbel Kelly heeft zelfs een tegeltang gekocht om haar kunstwerk thuis af te kunnen maken.

Je begint door een tekening over te trekken op het hout en dan vanuit het midden de eerste steentjes gaan knippen.

De leerlingen: Marjon en zoon Jorrit, en mijn collega’s Ank en Kelly.

Ank met haar werkstuk voor de babykamer

Het eindresultaat. Nachtje drogen en dan voegen.

Kelly maakte een gekko en werkt er thuis nog verder aan

Marjon maakt een theeblad met seventies bloemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.