browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Klussen – Hoofdstuk 243

Posted by on 1 februari 2009

Het laatste klus-blogje dateert alweer van vorige zomer. Toen heb ik de gang geschilderd. Was eigenlijk meer een opknapwens dan dat het echt nodig was. Sinds vorig weekend zijn we (Rob dus) begonnen aan een grote klus: het maken van een nieuwe badkamer!


Deze ‘groene’ kamer zoals we hem al die jaren hebben genoemd, gebruikten we als schoenenopslag, was- en strijkhok en onze duikspullen stonden er. Maar al vanaf het begin dat we hier wonen, is deze kamer bestemd als luxe badkamer. Achter de deur in de rechterhoek zit een wc. De vorige bewoners hebben deze aangelegd zodat er ook boven een wc is. Onze huidige badkamer zit in een inbouwkast (echt!) en inmiddels vallen de tegels er bijna af. Het voordeel is dus dat we gewoon kunnen blijven douchen en badderen terwijl de verbouwing gaande is.

Rob is nu begonnen met het verwijderen en slopen van lambrizering, plafond en vloer. Daarna gaan we het nieuwe plan intekenen. Het bad (uiteraard mét bubbels en jets) komt links onder de ramen. Tegen de rechtermuur direct rechts van de deur komt een wastafelmeubel met spiegel en waar nu ongeveer de wc is komt een ruime inloopdouche. Geen wc want die komt straks op de plek van de huidige badkamer. De vloer hebben we al: dezelfde zwarte natuurstenen vloer als in de keuken ligt. De rest moeten we nog aanschaffen.

Mooie plannen dus, maar nog wel ff doorbikkelen! Het streven is om voor de zomer klaar te zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.