browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Badmeubel

Posted by on 1 maart 2009

Het klussen aan de badkamer gaat lekker door. Rob is nog bezig met het aanleggen van de leidingen, riolering en electra. Dan is het wel belangrijk te weten waar de aansluitingen moeten komen. Afgelopen week dus volop op internet gezocht naar bad, badmeubel, kranen, verwarming enz.

We zijn er uit wat we willen! Dus konden we nog eens terug naar Sint Pieter, een badkamerspeciaalzaak aan de rondweg. Daar hebben we namelijk al anderhalf jaar geleden een wastafelmeubel gezien dat we nog steeds erg mooi vinden. Een alternatief hebben we wel gezocht maar niet gevonden, dus we gingen even praten. Nou ja… even… dat duurt dus gelijk twee uur!

En dan is het prijzen vergelijk De badkamerspeciaalzaak rekent inderdaad met speciale prijzen want ze zijn met elk product (fors) duurder dan wij via internet kunnen vinden. Alleen het badmeubel, dat gaan we daar dus wel kopen en waarschijnlijk ook het bubbelbad met waterjets. De rest niet, dat kan echt veel goedkoper via internet.

Het meubel (150 cm) met spiegel en verlichting waarvoor we dus zijn gevallen. Een composiet wastafel (wit) mét gootje, Amerikaans noten fineer, twee mega grote laden en een lekker grote spiegel. De kranen die hier op de foto staan worden het niet trouwens. We hebben (helaas) een dure smaak dus het worden kranen uit de serie Kludi New Waves.

Mooi detail vind ik dat de wastafelbak superstrak wegloopt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.