browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fotoshoot

Posted by on 16 maart 2009

Van het weekend ben ik fotomodel geweest! Onder water nog wel! Wendy kreeg een opdracht van een reclamebureau om de fotografie van een nieuwe campagne te doen. Daarvoor zijn ze via Google bij haar website uitgekomen! De onderwater portretten van mij en Irene sprak de opdrachtgever aan en zodoende werd een fotoshoot gepland.

Wendy regelde een tweede fotograaf, assistent fotograaf, de techniek, locatie (zwembad Eikenburg) en twee van de vier modellen (Irene en ik). Het reclamebureau regelde de visagie, stiliste, een onder water videograaf en twee andere modellen. Een compleet circus dus!

Tussen 11.00 uur en 17.00 uur zijn we constant bezig geweest. De stiliste had allerlei mooie jurken gemaakt van badpakstof. Natuurlijk in de huisstijlkleuren van het bedrijf waarvoor de campagne is: oranje en paars. We moesten steeds een begrip, woord of term uitbeelden onderwater: inspiratie, creeƫren, verbinding, ontmoeten enz. Soms als model alleen, soms als duo!

Tot slot voor de videograaf nog wat heen en weer gezwommen voor het filmpje van The Making Of… Ben erg benieuwd hoe dat wordt! De foto’s hoop ik binnenkort hier te laten zien, als dat van de opdrachtgever mag natuurlijk!

Het was een vermoeiende maar erg leuke dag!

Aan de zwembadrand wachten! Net echte ’topmodels’…

Fotografen Wendy en Jean Jacques kijken tussendoor naar het resultaat.

De eerste sessie is achter de rug!

Lekker optutten met waterproof make-up.

Tadaaaa

Zussies

Sisters with Smokey Eyes…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.