browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Eerste BBQ!

Posted by on 4 april 2009

De eerste BBQ van het jaar zit er weer op! Gisteren was het zo’n lekker weer dat we besloten om de BBQ aan te steken! Wat geeft dat een lekker gevoel! Met korte broek, T-shirt en slippers lekker buiten eten. Eerst de BBQ onder het stof vandaan halen, de briketten en kolen zoeken en de fik erin! Met wat hulp van de verfbrander om het vuurtje extra heet op te stoken.

Heerlijk mals lamsvlees op de BBQ!

En dat al op 3 april, dat er maar vele mogen volgen!

Oh, ja. Ik heb gisteren bij Foka in Rotterdam een nieuwe lens gekocht! Een Sigma zoom lens 150-500 mm! Ideaal voor onze Afrikareis over twee maanden! Wat een monster is het! Bijna 2 kilo, dus vandaar ook een één-been statief gekocht. Staat wel indukwekkend zo’n uitgeschoven zoomlens met zonnekap!

De lens wilde ik meteen proberen natuurlijk, dus ben ik vanuit Rotterdam doorgereden naar Hoek van Holland. Even de zee zien en ruiken! Enkele dappere mensen lagen al in bikini en zwembroek op een ligbed in de zon te bakken. En dit meisje was vrolijk in het water aan het spelen!

Maar de meeste zwemmers waren toch de honden die helemaal uitgelaten over het strand renden en de zee in sprongen. Erg leuk om te zien, ik word er helemaal vrolijk van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.