browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Te koop op Marktplaats

Posted by on 5 mei 2009

Te koop: twee nieuwe zwarte motortassen (€25) en vier verstelbare kunststof tuinstoelen (€25).


De Takai motortassen zijn nog nooit gebruikt. Ooit hadden Rob en ik bedacht dat we een keer met de motoren op vakantie zouden gaan. Het is er echter nooit van gekomen. De tassen had ik al gekocht maar dus nog nooit gebruikt. Inmiddels hebben we de rijdende motoren verkocht en staat alleen Robs bouwpakket nog in diverse dozen in de schuur. Dat moet ooit weer een Honda VF750 worden. De bedoeling is trouwens wel dat er weer een motor komt, liefst een Ducati Monster 900 (zwart). Eerst maar eens kijken hoeveel geld we nog over hebben na de verbouwing en diverse vakanties ;-))

Tuinstoelen
Twee van de vier tuinstoelen hebben eerst jaren dienst gedaan op mijn Oirschotse balkon. Hier in de tuin pasten er twee meer bij, dus die hebben we er later bij gekocht. Vandaar het kleurverschil. Maar met een mooie kussenhoes erop zie je daar niets van! Zijn in diverse verstelbaar, dus een middagdutje kan ook prima in deze stoelen.

En voor het geld hoef je het niet te laten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.