browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Gewonnen!

Posted by on 15 mei 2009

Ik win dus echt nooooooit wat. Doe daarom ook niet mee aan welke loterij ook. Als ik geld wil geven aan een goed doel, maak ik wel wat over of stop wat in de collectebus.

Maar heel soms vul ik op een website wel eens een antwoord in op een te voor de hand liggende vraag. In Salt Magazine, een geinig eco-tijdschrift (zonder geitenwollensokken gedoe, met veel reisverhalen) waarop wij een abonnement hebben (kost maar €10 per jaar!) las ik dat je eenvoudig een boek kon winnen. Ik hoefde alleen maar een vraag op hun site te beantwoorden waarvan je het antwoord in het blad kon teruglezen. Nou da’s weinig moeite…. en verdraaid…. een maandje later kreeg ik dit boek per post! Ongelooflijk dat ík iets heb gewonnen!

De titel klinkt erg interessant. Ik kreeg meteen associaties met het boek Australië op blote voeten. Helaas bleek het een beetje een tegenvaller. Goed, als je bioloog bent én geïnteresseerd in aapjes is het vast een ge-wel-dig boek. Ik heb gewoon niet zoveel met het lezen over in stront van apen wroeten om te ontdekken welke vruchten ze eten…. Had gehoopt te lezen hoe de schrijver het heeft gevonden om in Brazilië in de gevangenis te zitten terwijl je je juist voor de dieren en natuur inzet. Maar misschien komt er een deel 2?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.