browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Rupsen en Max

Posted by on 16 mei 2009

Deze en volgende week hebben we Max weer te logeren! Erg gezellig en je komt weer eens buiten (mmmm …klinkt wel erg als een bejaarde). Maar het is wel zo. Met hond moet je wandelen en dan kom je ook weer eens in het park. En wat ik daar toch zag… Eeeiiiuuuw…. processierupsen!

Rob had me er al voor gewaarschuwd, maar als je het met eigen ogen ziet geloof je het in eerste instantie niet. Wat een vies gezicht. Het lijkt wel een beetje op spinrag. Een dunne deken, maar dan met kleine beestjes erin! Ik moet er echt niet aan denken dat je daar per ongeluk tegenaan loopt!

Ik ken wel de Eikenprocessierups maar dat ziet er toch iets anders uit. Die zitten veel dichter tegen elkaar aan en dat is meer een grote bewegende deken. Hierin zitten wel rupsen maar niet zo dicht op elkaar. En ze zitten trouwens ook niet in eiken maar in berken. Ook vreemd. Misschien is het toch wel een spinnenplaag? Hoe dan ook, ik ben errug blij dat ik niet in de huizen ertegenover woon!

Oh ja… dan nog twee foto’s van grijssnuit Max natuurlijk. Het is een ontzettend lief dier en wordt nu echt wel een dagje ouder. Rennen is er niet meer bij en als er geen eten in het vooruitzicht wordt gesteld, dan is de motivatie om iets sneller te lopen ook compleet zoek.
Wordt het toch nog een bejaardenwandelingtje ;-))


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.