browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Botswana!

Posted by on 14 juni 2009

We hebben weer heel wat kilometers op de weg gezeten. Zowel in Namibie als in Botswana, waar we gisteren de grens passeerden. Vanuit Swakopmund zijn we naar Etosha wildpark gereden. Daar hebben we heel wat wild gezien tijdens de gamedrives. In totaal hebben we 500 km in het wildpark zelf rondgereden. En alles in onze eigen mooie Toyota! De wegen in zo’n wildpark zijn van gravel, dus hard rijden kan niet. Maar dat wil je ook niet omdat je anders de dieren mist. We hebben ontzettend veel dieren gezien. Van sprinkbokjes, impala, kudu tot zebra, gnoe giraf en natuurlijk olifanten en leeuwen! Erg gaaf om ze van dichtbij te zien. ’s Avonds in de tent op de (omheinde) camping kon je de leeuwen zelfs heel goed horen! Wat een bijzonder geluid!
Alleen Rob heeft nog bereik met zijn telefoon. Internet is hier in Botswana ook schaars en traag, dus helaas geen foto’s deze keer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.