browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

U2 en Kermis

Posted by on 23 juli 2009

De bewegende attracties op de Tilburgse Kermis zijn een dankbaar onderwerp voor de amateur fotograaf. Mensen kijken niet raar op als je met een fototoestel met statief een half uur voor 1 attractie staat te hannessen. Zelfs niet als je allerlei verschillende kinderen fotografeert. De enige vraag die we kregen was: van welk TV programma zijn jullie ???? Tja… het blijven Tilburgers natuurlijk ;-)) Een leuke avond met best leuk resultaat al zeg ik het zelf. Vooral het ‘meetrekken’ is erg lastig en dat vergt nog wel een paar avondjes oefenen!

Meebewegen met het bewegend object: dan moet je precies even snel bewegen wil je het hoofdonderwerp scherp hebben!
Deze zat lekker stil en bleef elk rondje zitten ;-))

In de zweef die echt heeeeel hoog ging!

Het uitzicht toen we weer naar beneden gingen. Toen pas durfde ik af te drukken

Matthew (links) en zijn maten wilden wel even model staan.

En afgelopen maandag zijn we naar het concert van U2 in de Arena geweest. Erg geslaagd! De mannen waren enorm energiek en speelden hit na hit. Kleine tegenvaller was de terugreis naar huis. Om kwart voor twaalf waren ze uitgespeeld, om kwart voor 1 startten we de auto, om half twee sloten we achteraan in de file op de A9 en A2, tegen half drie stonden we 20 minuten stil op de A2 ter hoogte van Culemborg waar van die matrixborden over de weg werden gemonteerd en om drie uur reden we de straat in! Echt niet leuk om zo een geweldige avond te eindigen. Hoorde dat een collega de dag erna pas om 4.45 uur thuis was… het kan dus nog erger…

Nog wat filmpjes gemaakt met mijn nieuwe N97!

Vertigo

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=dJ4ukb13JMQ&hl=nl&fs=1&rel=0]

Intro Where the streets have no name

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=32exP1KGTKg&hl=nl&fs=1&rel=0]

Angels of Harlem

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cJJnrBpvzoE&hl=nl&fs=1&rel=0]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.