browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Theater

Posted by on 3 september 2009

Gisterenavond hebben we ons eigen theaterseizoen geopend met een cabaretvoorstelling van Ronald Goedemondt in het Koningstheater in Den Bosch. Ontzettend gelachen. Kijk maar eens naar deze YouTube compilatie van zijn vorige show. Als je nog kaartjes kunt krijgen, zeker gaan!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RrrbYQ3u-IM&hl=nl&fs=1&rel=0]

Morgenavond hebben ook een leuk vooruitzicht: Theo Maassen in het Parktheater! Eindelijk konden we eens een keer kaarten krijgen. We zijn bepaald geen fan van het lotingsysteem. Het Parktheater heeft sinds een paar jaar een loyalty programma, maar als vaste klant merk je daar niets van bij het bestellen. Je kunt wel korting krijgen op slecht verkochte voorstellingen, maar verder geen voordelen. Daarom gaan we tegenwoordig ook vaker naar Den Bosch of Waalwijk waar je nog ouderwets op tijd moet inschrijven. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pKpmzuuieto&hl=nl&fs=1&rel=0]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.