browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Is vakantie oorlog?

Posted by on 4 maart 2010
Is vakantie oorlog? Voor ons (Wendy en Lisette) voelde dat wel zo toen we in november 2009 naar Israel reisden. Wendy was verkozen tot onderwater fotograaf van het jaar voor NL en Belgiƫ en mocht in Eilat, Israel haar titel verdedigen. Wat een leuke trip zou moeten worden, werd een afschuwelijke reiservaring. Dankjewel Israƫlische security!

Excuses
Dusdanig erg dat we in een lange mail alle denkbare autoriteiten hebben benaderd om hiertegen wat te doen. Ambassades van Nederland in Israel en van Israel in Nederland, Ministerie Buitenlandse Zaken, Reisorganisaties, El-Al, Schiphol, pers enz. Helaas kregen we alleen wat we eigenlijk al verwachtte: flauwe, formele excuusbriefjes dat het heel erg was maar dat ze echt niets konden doen.
Telegraaf
Erg politiek correct dus. We hadden er niets aan, behalve dat het ons een beetje opluchting gaf en wat frustratie was weggeschreven. Ook mailden we allerlei media, van SBS tot NOS, van Volkskrant tot Telegraaf. Niets van hen vernomen. Tot van de week. De Telegraaf heeft nu toch iets met ons verhaal gedaan. Omgevormd in een oproep voor negatieve reiservaringen maar toch…


Ons verhaal!
Lees vooral ook de reacties onder het Telegraaf artikel. Grappig hoe mensen reageren!

Wil je ons echte verhaal lezen dat we naar alle instanties hebben gestuurd? Lees dan even mee… (let op, 7 kantjes!) of klik op de link!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.