browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Graffiti

Posted by on 12 maart 2010

Graffiti kan best mooi zijn. Als je er eens de tijd voor neemt om rustig naar te kijken. En als het op andermans muur zit ;-). Persoonlijk vind ik wilde vormen en veel kleuren best heel mooi. Het hoeft niet eens iets voor te stellen. Woorden of namen in graffiti vind ik vaak niets. En als je inzoomt op de graffiti met een macrolens gaat de ondergrond ook meedoen. Zo lijkt het een soort relief te krijgen. En stiekem maak er dus eigenlijk weer nieuwe kunstwerkjes van. Met een kleine k dan hè… Allemaal gefotografeerd bij Area 51 op Strijp-S
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.