browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Strijp-S

Posted by on 13 maart 2010

Ik was zo lekker met photoshop bezig, dat ik de foto’s van de gebouwen op Strijp-S ook maar eens flink bewerkt heb. Ik hou wel van deze duistere uitstraling. Paste bij het weer van gisteren: guur, koud en nat. En het past bij de huidige staat waarin de gebouwen zich nu bevinden.

Strijp-S moet het cultuurcentrum van Eindhoven worden. Vooralsnog huizen kleine bedrijfjes of hippe eetcafĂ©s in deze gebouwen, totdat ze verbouwd gaan worden tot huizen of designbedrijfspand. Deze foto’s zijn allemaal van het klokgebouw.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.