browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Strijp-S

Posted by on 13 maart 2010

Ik was zo lekker met photoshop bezig, dat ik de foto’s van de gebouwen op Strijp-S ook maar eens flink bewerkt heb. Ik hou wel van deze duistere uitstraling. Paste bij het weer van gisteren: guur, koud en nat. En het past bij de huidige staat waarin de gebouwen zich nu bevinden.

Strijp-S moet het cultuurcentrum van Eindhoven worden. Vooralsnog huizen kleine bedrijfjes of hippe eetcafรฉs in deze gebouwen, totdat ze verbouwd gaan worden tot huizen of designbedrijfspand. Deze foto’s zijn allemaal van het klokgebouw.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.