browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Miniski Hinterglemm

Posted by on 22 maart 2010

Nog even genieten van een paar dagen wintersport in Oostenrijk. Woensdagmiddag al vroeg vertrokken, overnacht in een Formule 1 hotel in Mannheim en donderdagmiddag rond het middaguur aangekomen in Hinterglemm. Inchecken kon ook al en daarna meteen skietjes onderbinden en gaan!

We hadden het juiste weekend gekozen. Prachtig weer, alle dagen zon en goede sneeuw. ’s Middags werd de sneeuw wel pap door al die zon, maar dat was een luxe probleem. Voor de mensen die na ons komen skie├źn wel een probleem: de meeste berghellingen waren al weer akelig groen!

De mannen sjezen de piste af

Genieten van het mooie weer!


Uitzicht vanaf de hotelkamer


Nagenoeg lege pistes!Apres ski in het parasoltentje onderaan de piste


Natuurlijk de Oostenrijkse specialiteit gegeten: Kaiserschmarren! Pannekoek in stukjes met poedersuiker en appelmoes of pruimenmoes.

Via het nummer van je skipas kun je op de site van het liftenbedrijf grafiekjes laten uitdraaien van je skiroute. Tijdens deze miniski hebben we volgens de site zo’n 100 km geskied. Bovenstaande grafiek is van de vrijdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.