browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Moederdag in Antwerpen

Posted by on 8 mei 2010
Vriendinnetje Wendy Hoevenaars exposeert tot en met 25 juni in Antwerpen haar prachtige onderwater foto’s. Samen met mijn moeder bezocht ik vandaag de galerie en zijn we natuurlijk ook even de Meir op geweest. Om alvast moederdag te vieren!

Mama voor de tram met Lidl reclame. Haar favoriete supermarkt 😉

Ouderwetse bordjes in de tram


Galerie The Wild Side laat uitsluitend gerenommeerde fotografen toe, dus het is best een eer om daar te mogen hangen. Het zijn bijna allemaal macro opnamen (close-ups) van huiden van vissen, structuren van koraal of van vissenogen. Er hangen een paar ‘ gewone’ foto’s die minstens zo mooi zijn. De foto’s zijn afgedrukt op metaalhoudend papier en daarna op een aluminiumplaat geplakt. Daardoor krijgen ze een prachtige diepere glans. De witte baklijsten maken het helemaal af. Het is jammer dat de ruimte niet al te groot is, want wat mij betreft hadden er beste meer foto’s mogen hangen.

De galerie zit een beetje verstopt en is voor het toevallig langslopend publiek niet van buiten herkenbaar voor het publiek. Ben je binnenkort in Antwerpen, is het wel even zoeken. Maar beslist de moeite waard!
En het is niet ver lopen naar de Meir, het shopping centrum van de stad. Met de tram zijn we vanuit de galerie naar deze lange winkelstraat gereden. En daar hebben we voor moederdag lekker geluncht (in de Jezusstraat!) en nog wat geshopt (uiteraard). Een zeer geslaagde zaterdag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.