browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Design

Posted by on 16 mei 2010

In het TAC, Temporary Art Centre was dit weekend een designsale. Kunstenaars uit Eindhoven en omgeving kregen de kans om hun werk in dat weekend tentoon te stellen en te verkopen. Sommigen hebben hun atelier ook in het TAC. Maar dat is normaliter gesloten. Dus altijd leuk om even te komen snuffelen.

De X-lamp is gemaakt door De Novo Design die ook de interactieve lichttafel in het gemeentehuis hebben gemaakt en nog meer geweldige producten hebben ontworpen. Zeker even door de site surfen!
Er stonden 32 lampen tijdens het weekend te koop en toen we tegen sluitingstijd de lamp kwamen halen (we waren op de fiets), waren er nog slechts 3 te koop! De lampen zijn ooit gebruikt als decoratie tijdens een festival en daarna in de opslag verdwenen. De ontwerpers vonden het toch zonde (geld nodig 😉 en hebben ze daarom te koop aangeboden. Wij zijn er erg blij mee. Hij staat erg mooi in de tuin!

In een ander standje stond de Duitse Ulrike Jurklies met erg mooie collages op canvas. Ze maakt ze met diverse onderwerpen. Maar deze Eindhovense skyline vonden we toch het mooiste! Niet gek dat ze ook aan de VVV Eindhoven verkoopt! Ze verkoopt maximaal 10 canvassen met hetzelfde design. Dus toch een soort van exclusief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.