browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Duo

Posted by on 31 mei 2010

In het begin waren we sceptisch om plastic afval apart in te zamelen. Weer een aparte doos, krat of zak erbij. Maar we zien ook wel dat een zeer groot deel van ons afval uit plastic bestaat. We wilden dus wel, maar niet met een of andere losse bak  in de keuken.

Oplossing: een tweede Wesco prullenbak erbij! En in het kader van recycle geen nieuwe maar een tweedehandse. Scheelt ook weer in de portomonee. De oranje is voor het plastic (de huisstijlkleur van de plastic heroes campagne) en de grijze voor het restafval. Het staat zo leuk dat we nu zelfs overwegen om een groene erbij te kopen voor het GFT en een witte voor het papier… ehm, nee hoor, dat voert ook ons te ver 😉

Stand na 1 week inzamelen: 1,5 zak plastic, 0,75 zak restafval. Het enige minpunt is dat de gemeente Eindhoven niet aan inzameling aan huis doet, maar dat je het zelf moet wegbrengen en zo´n grote zak in een veel te kleine opening moet duwen. In Oirschot komen ze 1 x per 2 weken langs én krijgen de inwoners gratis plastic zakken om het in te doen.

0 Responses to Duo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.