browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tropische duikdag in Zeeland

Posted by on 28 juni 2010

[slideshow]

Met een dikke 30 graden op de teller was het zondag met recht een tropische dag! Ideaal om vroeg uit de veren te komen om naar de Zeeuwse kust te rijden om een paar duikjes te maken. De eerste duik bij Dreischor, Zuid Langeweg in de Grevelingen. Speciaal voor de vele duikers is daar een steiger aangelegd om makkelijk het water in en uit te komen. Daarna zijn we doorgereden naar Sint Annaland, op Tholen. Daar hebben we de tweede duik gemaakt met opkomend water in de Oosterschelde. Het zicht was tussen de drie en vijf meter en dat is voor Nederlandse begrippen prima. De temperatuur van het water was ook goed. Tussen 0 en 3 meter 20 graden, daaronder 16-17 graden. Ik heb me goed uit kunnen leven met fotograferen. Met een lekker dik duikpak is het ook  prima uit te houden onder water! En hoewel ik het liefst in tropisch water duik, is het Nederlandse onderwaterleven minstens zo mooi. Oordeel zelf!

Na afloop organiseerde de vrienden van Safediving een heerlijke barbecue. Net vakantie 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.