browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sint Joris en de draak

Posted by on 4 juli 2010

Eens in de zoveel jaar moet je gewoon naar de Efteling gaan. Als een dolle alle attracties in, vooral de spectaculaire! De nieuwste aanwinst van de Efteling: Sint Joris en de Draak is echt een aanrader. Een houten racer achtbaan, in plaats van die suffe Pegasus. Dit is het echte werk! En het leuke is dat je met twee karretjes ’tegen elkaar’ racet! Niet dat je tijd hebt om te kijken of je voor of achter ligt trouwens… Ernstig rap is dat ding!

Ik vond trouwens de Vliegende Hollander ook een super attractie. Wel een beetje kort, maar ook zeer de moeite van het wachten waard. Overigens hebben we maximaal 45 minuten hoeven wachten bij een attractie. Bij de 2e keer in Sint Joris en de Draak waren we binnen 20 minuten aan de beurt en bij de Phyton konden we zelfs zo doorlopen!

[slideshow]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.